Bilbutiken Helsinki

Ostamme ajoneuvoja

Ostamme autosi tai otamme sen vaihdossa uuteen.

Ostamme autosi, moottoripyöräsi ja veneesi tai halutessasi otamme vaihdossa hankkiessasi uuden auton meiltä. Ajoneuvon tulee olla sinun tai sinulla tulee olla oikeus myydä se. Hyvitämme ajoneuvosta asiantuntijoidemme arvioiman arvon. Täytä alla oleva lomake.

Kuolinpesän auton myynti

Ostamme myös kuolinpesät ja teemme tarvittaessa arviokirjan perunkirjoitusta varten. Bilbutikenilla on erityisosaaminen harvinaisempien arvo- ja erikoisautojen osalta, mutta ostamme kaikenlaisia autoja, veneitä ja moottoripyöriä.

Muistilista:

1. Kuolinpesän auton myyminen edellyttää kuolinpesän kaikkien osakkaiden suostumusta

2. Auton siirtyessä kuolinpesälle, siitä ei tarvitse tehdä erillistä rekisteröinti-ilmoitusta. Vasta kun auto siirtyy kuolinpesältä uudelle haltijalle tulee rekisteröinti tehdä seitsemän päivän kuluessa.

3. Myynnin yhteydessä auton mukana tulee olla rekisteröintitodistuksen ilmoitusosa eli II-osa. Jos sinulta ei löydy II-osaa voit hakea uuden lähimmältä katsastusasemaltasi.

4. Ostosopimukseen riittää yhden kuolinpesän osakkaan allekirjoitus ja myyjälle perunkirjan tai valtakirjan näyttö osakkuuden vahvistamiseksi.

5. Mikäli myynti tehdään kolmannen osapuolen valtakirjalla, tulee valtakirjassa olla kaikkien kuolinpesän jäsenien valtuutus. Voit ladata valtakirjan tästä.

6. Ostohinta maksetaan perikunnan tilille.

Traficomin ajankohtainen ohjeistus (autamme prosessissa tarvittaessa): https://www.traficom.fi/fi/kuolinpesan-ajoneuvo 

Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä. Älä huolehdi, jos et tiedä kaikkia yksityiskohtia. Asiantuntijamme tulee tarvittaessa paikan päälle arvioimaan kohteen ja hoidamme noudon veloituksetta mikäli ajoneuvo ei ole ajokunnossa.

Pyydä tarjous autostasi

Mikäli olet luopumassa omastasi ja haluat tarjouksen, lähetä autostasi mahdollisimman tarkat tiedot meille oheisella lomakkeella. Otamme nopeasti yhteyttä.