Palvelut

Palveluihimme kuuluvat autojen osto, myynti, sekä tilauspalveluiden lisäksi rahoitus-, vakuutus- ja lisäturvapalvelut.

Rahoitus

Rahoitus

Tarjoamme sinulle sopivan, joustavan rahoituksen. Yhteistyökumppaneinamme toimivat Santander Consumer Finance Oy, Lähitapiola Rahoitus Oy, sekä Pohjola Pankki Oy. Kysy lisää myyjiltämme.

Vakuutus

Vakuutus

Bilbutiken on rekisteröity vakuutusasiamies ja toimimme yhteistyössä suurimpien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Hoidamme autoosi vakuutuksen ja rekisteröintitoimenpiteet puolestasi. Olemme myös rekisteröity tullin asiamies.

Lisäturva

Lisäturva

Halutessasi voit hankkia ajoneuvollesi lisäturvaa. Autamme myös jatkamaan autosi tehdastakuuta, mikäli se on autoosi saatavilla. Yhteistyökumppaninamme toimii Finntakuu Oy.

Autot tilauksesta

Autot tilauksesta

Olemme tilausautojen asiantuntija ja erikoistuneet premium-, sekä erikoisautoihin. Etsimme sinulle sinun budjettiisi ja toiveisiisi sopivan auton ja teemme siitä sinulle mahdollisimman vaivatonta.

Auto ovelle

Auto ovelle

Teemme ostamisesta sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Siksi palveluihimme kuuluu myös auton toimitus kotiovellesi, mihin päin maailmaa tahansa. Jaa koordinaattisi ja kysy lisää myynnistämme.

Ostamme autoja

Ostamme autoja

Ostamme autosi tai halutessasi otamme sen vaihdossa. Auton tulee olla sinun ja sen tulee olla hyvä kuntoinen. Hyvitämme autosta asiantuntijoidemme arvioiman arvon. Helppoa rahaa.