Palvelut

Korkealuokkaista palvelua

Asiointi ja palvelut

Kuinka me toimimme

Autokaupan suorittamiseen liittyvät asiakirjat hoituvat yhtiömme kanssa asioidessasi sähköisesti. Logistiikkaketjumme toimittaa auton halutessasi esimerkiksi työpaikallesi tai kotiovellesi. Tervetuloa myös liikkeeseemme! Noudamme tarvittaessa myös Helsinki-Vantaan lentokentältä. Olemme avoinna arkisin klo 10 – 18. Aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan. Ehdota sinulle sopivaa aikaa!

Voit ostaa auton monella eri tapaa: käteisellä, pankkilainalla, osamaksulla, virtuaalivaluutoilla tai leasingillä. Yleisin on osamaksu. Käsiraha voi olla ostajan tiedoista riippuen jopa 0 euroa. Kysy lisää!

Tarjoamme joustavia ja kilpailukykyisiä rahoitusratkaisuja yhteistyössä suurimpien rahoitusyhtiöiden kanssa. Rahoitussopimuksien solmiminen onnistuu myös mutkattomasti etänä. Kattavat huolto- ja rahoitusleasingpalvelut onnistuvat myös. Mahdollisuus myös ilman käsirahaa – Pyydä tarjous!

Otamme vaihdossa autot, moottoripyörät, koneet, moottorikelkat ja veneet. Myös useampi ajoneuvo käy vaihdossa kaupan yhteydessä. Tarjoa!

Jos varastostamme ei löydy heti mieluisaa ajoneuvoa, niin ota yhteyttä tilauspalveluumme. Meillä on yli 10 vuoden kokemus räätälöidyistä ratkaisuista ja kansainvälinen verkostomme on laaja. Etsimme sinulle sinun budjettiisi ja toiveisiisi sopivan ajoneuvon ja toimitamme sen sinulle. Teemme siitä sinulle mahdollisimman vaivatonta. Lisäksi halutessasi otamme vaihdossa nykyisen ajoneuvosi ja tarjoamme lisäpalveluita rahoituksesta takuuseen.

Olemme rekisteröity vakuutusasiamies ja toimimme yhteistyössä suurimpien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Hoidamme uuteen autoosi vakuutuksen ja rekisteröintitoimenpiteet puolestasi. Yhtiöllemme on myös myönnetty Verohallinnon luottoasiakkuus -status ja toimimme autoverotuksen rekisteröitynä asiamiehenä.

Puuttuuko autosta jokin varuste? Lisävarustelemme toiveidesi mukaisesti.

Halutessasi voit hankkia autollesi lisäturvaa äkillisten rikkoutumisten varalta – jopa 24kk / 40000km asti. Autamme myös jatkamaan autosi tehdastakuuta, mikäli se on saatavilla.

Rahoitus

Tarjoamme sinulle sopivan, joustavan rahoituksen yhteistyö­kumppaneiltamme.

Yhteistyökumppaneinamme toimivat Santander Consumer Finance Oy, Lähitapiola Rahoitus Oy, sekä Nordea Rahoitus Suomi Oy. Kysy lisää joustavista rahoitusvaihoehdoista myyjiltämme. Voit hakea myös alustavan rahoituspäätöksen jokaisen auton myyntisivulla olevan linkin kautta.

Vakuutus

Hoidamme autoosi vakuutuksen ja rekisteröintitoimenpiteet puolestasi.

Bilbutiken on rekisteröity vakuutusasiamies ja toimimme yhteistyössä suurimpien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Hoidamme autoosi vakuutuksen ja rekisteröintitoimenpiteet puolestasi. Yhtiöllemme on myös myönnetty Verohallinnon luottoasiakkuus -status ja toimimme autoverotuksen rekisteröitynä asiamiehenä.

Lisäturva

Halutessasi voit hankkia ajoneuvollesi lisäturvaa.

Halutessasi voit hankkia ajoneuvollesi lisäturvaa äkillisten rikkoutumisten varalta. Autamme myös jatkamaan autosi tehdastakuuta, mikäli se on autoosi saatavilla. Yhteistyökumppaninamme toimii Finntakuu Oy.

Ostamme autoja

Ostamme autosi tai otamme sen vaihdossa uuteen.

Ostamme autosi tai halutessasi otamme sen vaihdossa hankkiessasi uuden auton meiltä. Auton tulee olla sinun ja sen tulee olla hyvä kuntoinen. Hyvitämme autosta asiantuntijoidemme arvioiman arvon. Helppoa rahaa.

Yhteydenotto

Kysy lisää palveluistamme tai jätä soittopyyntö