Yritys

Bilbutiken Helsinki

Bilbutiken Helsinki

Bilbutiken Helsinki on boutique autoliike joka on erikoistunut premium- ja erikoisautoihin.

Etsimme sinulle budjettiisi ja toiveisiisi sopivan auton ja teemme auton hankinnasta sinulle mahdollisimman vaivatonta. Palveluihimme kuuluvat autojen osto, myynti, sekä tilauspalveluiden lisäksi rahoitus-, vakuutus- ja lisäturvapalvelut. Tarjoamme sinulle sopivan, joustavan rahoituksen ja hoidamme puolestasi vakuutuksen ja rekisteröintitoimenpiteet.

Palvelumme

Palveluihimme kuuluu autojen osto, myynti, sekä räätälöidyt tilaukset ulkomailta.

”Valitsemme kaikki tuotteemme huolella ja harkiten. Bilbutikenissa me panostamme tuotteisiimme ja haluamme tarjota asiakkaillemme korkealuokkaista palvelua dynaamisella ja iloisella otteellamme. Tavoitteenamme on tehdä autokaupasta asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta ja mielekästä.

Seuraa meitä somessa, niin kuulet uutuuksistamme aina ensimmäisten joukossa, sekä saat kurkistuksia arkeemme. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan kauppaamme! Betjäning även på svenska. Välkommen!”

– Team Bilbutiken

Intohimona autot

Henkilöstöllämme on yhteensä yli 50 vuoden kokemus premium- ja erikoisautoista. Löydät tarjonnastamme edustusautoja, luksusmaastureita, klassikoita sekä youngtimereita.

Intohimona autot

Henkilöstöllämme on yhteensä yli 50 vuoden kokemus premium- ja erikoisautoista. Löydät tarjonnastamme edustusautoja, luksusmaastureita, klassikoita sekä youngtimereita.

Johan Backman

050 476 7936

Lähetä viesti WhatsAppissa

Johan vastaa showroomin ohella B2B asiakkuuksista. Häntä puhuttelee erityisesti perinteikkäät; Mercedes-Benz G-sarja, Toyota Land Cruiser ja Land Roverin Defenderit. Kaksipaikkaiset urheiluautot ovat myös lähellä sydäntä.

Niklas Rosvall

050 476 7910

Lähetä viesti WhatsAppissa

Niklaksen erikoisosaaminen on ulkomailta etsittävien unelmayksilöiden hankinta oli se sitten uusi sähköauto tai vanhempi klassikko. Niklas itse ajaa mieluiten joko isolla Range Roverilla tai S-sarjan Mercedeksellä.

Niko Marttinen

045 123 2245

Lähetä viesti WhatsAppissa

Niko vastaa myynnin tukitoimista ja toimii myös markkinoinnin ja asiakaspalvelun parissa. Nikon intohimona on saksalaiset urheiluautot ja innovatiiviset uutuudet. Hän itse ajaa mieluiten joko ryhdikkäällä saksalaisella urheiluautolla tai laadukkaalla sähköautolla.

YHTEYDENOTTO

Anna meille palautetta tai jätä soittopyyntö

ASIOINTI JA PALVELUT

Kuinka me toimimme

Autokaupan suorittamiseen liittyvät asiakirjat hoituvat yhtiömme kanssa asioidessasi sähköisesti. Logistiikkaketjumme toimittaa auton halutessasi esimerkiksi työpaikallesi tai kotiovellesi. Tervetuloa myös liikkeeseemme! Noudamme tarvittaessa myös Helsinki-Vantaan lentokentältä. Olemme avoinna arkisin klo 10 – 18. Aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan. Ehdota sinulle sopivaa aikaa!

Voit ostaa auton monella eri tapaa: käteisellä, pankkilainalla, osamaksulla, virtuaalivaluutoilla tai leasingillä. Yleisin on osamaksu. Käsiraha voi olla ostajan tiedoista riippuen jopa 0 euroa. Kysy lisää!

Tarjoamme joustavia ja kilpailukykyisiä rahoitusratkaisuja yhteistyössä suurimpien rahoitusyhtiöiden kanssa. Rahoitussopimuksien solmiminen onnistuu myös mutkattomasti etänä. Kattavat huolto- ja rahoitusleasingpalvelut onnistuvat myös. Mahdollisuus myös ilman käsirahaa – Pyydä tarjous!

Otamme vaihdossa autot, moottoripyörät, koneet, moottorikelkat ja veneet. Myös useampi ajoneuvo käy vaihdossa kaupan yhteydessä. Tarjoa!

Jos varastostamme ei löydy heti mieluisaa ajoneuvoa, niin ota yhteyttä tilauspalveluumme. Meillä on yli 10 vuoden kokemus räätälöidyistä ratkaisuista ja kansainvälinen verkostomme on laaja. Etsimme sinulle sinun budjettiisi ja toiveisiisi sopivan ajoneuvon ja toimitamme sen sinulle. Teemme siitä sinulle mahdollisimman vaivatonta. Lisäksi halutessasi otamme vaihdossa nykyisen ajoneuvosi ja tarjoamme lisäpalveluita rahoituksesta takuuseen.

Olemme rekisteröity vakuutusasiamies ja toimimme yhteistyössä suurimpien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Hoidamme uuteen autoosi vakuutuksen ja rekisteröintitoimenpiteet puolestasi. Yhtiöllemme on myös myönnetty Verohallinnon luottoasiakkuus -status ja toimimme autoverotuksen rekisteröitynä asiamiehenä.

Puuttuuko autosta jokin varuste? Lisävarustelemme toiveidesi mukaisesti.

Halutessasi voit hankkia autollesi lisäturvaa äkillisten rikkoutumisten varalta – jopa 24kk / 40000km asti. Autamme myös jatkamaan autosi tehdastakuuta, mikäli se on saatavilla.