Mercedes-Benz EQC

4-Matic AMG Aut. Huippuvarusteilla., 2021
 • Mercedes-Benz EQC
  4-Matic AMG Aut. Huippuvarusteilla.
 • 79.800 €


 • Vuosimalli:2021
 • Mittarilukema:6.000 km
 • Polttoaine:Sähkö
 • Ensirekisteröinti:26.10.2010
 • Vaihteisto:Automaatti
 • Vetotapa:Neliveto

Hae alustava rahoituspäätös

Supervarusteltu EQC AMG paketilla! (auto vapautuu viikolla 25), Musta ulkoväri, Musta sisusta, AMG ulkopuolen paketti, AMG sisäpuolen paketti, Adaptiivinen vakionopeudensäädin, Lasinen kattoluukku, Navigointijärjestelmä, 19″ AMG erikoisvanteet, Apple CarPlay & Android Auto, Ajoavustinpaketti, Active Parking Assist, Active Lane Keeping Assist (camera), Kuolleenkulman valvontajärjestelmä, Pysäköintipaketti sis 360 kamera, Mukitelineet, Aktiivinen pysäköintiavustin, Adaptiivinen kaukovaloavustin plus, Sadetunnistin, Tire pressure monitor (TPM), Dynaamiset Led-ajovalot, Langaton puhelimen lataus, Avaimeton käynnistys, Tunnelmavalaistus ym (pyydä myyjältä koko varustelistaus)!

KAUPANKÄYNTI
Autokaupan suorittamiseen liittyvät asiakirjat hoituvat yhtiömme kanssa asioidessasi sähköisesti. Logistiikkaketjumme toimittaa auton halutessasi esimerkiksi työpaikallesi tai kotiovellesi. Tervetuloa myös liikkeeseemme!

RAHOITUS
Tarjoamme joustavia ja kilpailukykyisiä rahoitusratkaisuja yhteistyössä suurimpien rahoitusyhtiöiden kanssa. Rahoitussopimuksien solmiminen onnistuu myös mutkattomasti etänä.

VAIHTOAJONEUVOT
Otamme vaihdossa autot, moottoripyörät ja veneet. Tarjoa!

VAKUUTUKSET JA REKISTERÖINTI
Olemme rekisteröity vakuutusasiamies ja toimimme yhteistyössä suurimpien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Hoidamme uuteen autoosi vakuutuksen ja rekisteröintitoimenpiteet puolestasi. Yhtiöllemme on myös myönnetty Verohallinnon luottoasiakkuus -status ja toimimme autoverotuksen rekisteröitynä asiamiehenä.

LISÄVARUSTELU
Puuttuuko autosta jokin varuste? Lisävarustelemme toiveidesi mukaisesti. Kysy lisää!

LISÄTURVA
Halutessasi voit hankkia autollesi lisäturvaa äkillisten rikkoutumisten varalta – jopa 24kk / 40000km asti. Autamme myös jatkamaan autosi tehdastakuuta, mikäli se on saatavilla.

Kysy lisää myynnistä: 0102481150 tai , WhatsApp - 0504767936

Tietojen oikeellisuus ja varastotilanne on aina tarkistettava myyjältä. Hintoihin voidaan lisätä toimipistekohtaiset toimituskulut. Rahoitusesimerkki on viitteellinen ja vaatii aina erillisen luottopäätöksen sekä kasko- ja liikennevakuutuksen. Palvelemme teitä kaikissa rahoitukseen liittyvissä asioissa, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ota yhteyttä myyntiimme
 • Soita / lähetä sähköpostia

 • Lähetä WhatsApp-viesti

 • Pyydä tarjous / jätä soittopyyntö


Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz EQC